Çarşı Medya
Asistan

2018 Yılı, Ev Dekorasyonu Yenileme Yılı

2018 Yılı, Ev Dekorasyonu Yenileme Yılı

2018 yılında alışılmışın dışında trendler bizi bekliyor. Yeni trendler sayesinde yeni evlenecekler, kendilerine masal tadında bir yuva kuracak. Yıllanmış eşyalar ile yıllanmış evlilikler ise eşyalarını yenileyerek hayatlarına yeni bir hava katacak.

Her Yer Mesaj İçeriyor

Hayatımızın her anında etrafımızdakilere gerek direkt yollar ile gerekse sübliminal içerikler ile mesajlar vermeye çalışıyoruz. Evet, zamanı geldi bunu artık evimizde yapıyoruz!

  • Duvarımıza astığımız tablolarımız
  • Berjer ve koltuklarımızın yastıkları
  • Paspaslarımız
  • Mutfağımızdaki bardak ve kupalarımız
  • Biblolarımız

Bunların tamamı bu yıl üzerinde yazılar barındırıyor. Sevdiklerimize ve sevmediklerimize, ev aksesuarlarımız sayesinde kolayca duygularımızı ifade edebiliyoruz.

Sade ve Şık

Cafcaflı lambaderler, yanıp sönen disko topları bu yıl itibari ile out oldu. Bu yılın modası sade şıklık diyebiliriz. Evimizde tercih ettiğimiz aynadan, oturduğumuz koltuğa kadar tüm koltuklar tek renk, desensiz, sade ve şık. Bir de bunu nostalji ile birleştirirsek tadından yenmez!

Parlak mı, Mat mı?

Evimizde kullandığımız fuşya, turkuaz, ördekbaşı yeşili gibi renkleri bu yıl çöpe atıyoruz ve saflığın temsili pastel tonlarına kapılarımızı açıyoruz. Genelinin mat kullanıldığı pastel renklere, parlaklık ayrı bir hava ve şıklık katıyor. Mesela mat gri oturma grubunuzun yanında parlak bronz bir aksesuar, ne de tatlı olurdu.

Doğal ve Organik Bir Arada

Bu yıl evlerimizde cilalanmış, deriler ile kaplanmış, üzerlerine taşlar dizilmiş hatta o da yetmemiş inciler ile donanmış masa ve sehpalar yerine cilasız, ahşap, ağaç görünümüne sahip sehpa, masa ve aksesuarlar son derece revaçta. Ek olarak “Do it yourself” modası gibi bir gerçek var. Bu da evde yapılan aksesuarlar, ahşap boyama, el örgüsü hatta eski eşyaların yenilenerek tekrar kullanılabilir hale getirilmesi de bunlara örnek gösterilebilir.

Yukarı