Çarşı Medya
Asistan

2018 Kış Trendlerini Biliyor Musunuz?

2018 Kış Trendlerini Biliyor Musunuz?

Yazın ortalarından sonlarına doğru yeni yılın kış trendlerine yer verildiği açıktır. Öyle ki kadınların trendlere göz atarak mağazalara uğramaları ve tercihlerde bulunmaları temel alınır. Sonuç olarak gözde renklerin, kumaşların ya da modellerin modayı takip eden mağazalarda sizleri karşılaması söz konusudur. Öncelikle belirtmek gerekiyor ki moda aslında size en çok yakışandır. Ancak çokta geride kalmamak ve göze hoş gelmek adına modanın ince çizgilerinden faydalanmanız da daha doğru olacaktır.

Yeni Kış Trendinde Renkler ve Modeller

2016 – 2017 yılları arasında en popüler rengin pembe olduğu biliniyor. Ancak yeni yılda sevimli pembelerin yerini daha cesur kırmızıların aldığını söylemek gereklidir. Kırmızı ve tonları üzerinden kazakların ve bol pantolonların bir hayli ilgi göreceği bekleniyor. Bunun yanı sıra öne çıkan moda tüyoları ise;

-Işıltılı Botlar; İhtişamlı olmasından kaynaklı her yerde kullanmanız mümkün olmayacak botlar ile karşı karşıya kalacaksınız. Öyle ki parlak taşlardan yapılan, uzun ve dar kalıplı botların bir hayli ilgi çektiği açıktır. Genel anlamda gece kulüplerinde ya da özel bir akşam yemeğinde tercih edilmesi daha doğru olacak gibi gözüküyor.

-Fitilli Kadifeler Geri Döndü; Kadifenin daha kalın kumaşlı olarak da karşınıza çıkması söz konusudur. Kışın soğuk günlerde kadife kumaşlar bir hayli tercih edilir. Özellikle de takım elbiselerde kullanılan kadifelerin iş hayatında ilgi göreceği bekleniyor.

-Senenin Çorap Trendi; Geçtiğimiz senelerde file çoraplar bir hayli dikkat çekti. File çorapların yerini ise bu sene daha kalın ve renkli çorapların alacağını söylemek gereklidir. Kalın çoraplar üzerinden bot kombinlerinin yapılması sağlanıyor.

-Çalışan Kadınlara Özel; İş hayatında göz dolduran takım elbiseler artık daha rahat. Bunun için daha bol kesimlere yer verildiğini göreceksiniz. 90’ların modası vatkaların dahi ceketlerde ayrı bir hava oluşturması mümkün olmakta.

Son olarak da çanta ve aksesuarlara göz atmanız gereklidir. Tamamlayıcı nitelikte olan çantalar için asimetrik modeller yolda. Özellikle de deri ile özel örgülerden oluşturulan renkli çanta modellerinin trend olması bekleniyor. Takılarda ise gösteriş her zamanki gibi ön planda tutuluyor. Uzun küpelerden kalın kolyelere kadar tüm bu aksesuarların da farklı renklerle tasarımlarına yer verilir. Sade kıyafet tercih edenlerin takı ile çantalardan yana seçimlerini renkli ve taşlı olarak yapmaları sağlanıyor.

Yukarı